Προϊόντα
S.G. ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ

Γνωρίστε τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και διάθεσης αδρανών υλικών της Δυτικής Ελλάδας.

Εμπειρία & τεχνογνωσία αποτελούν εχέγγυα για τη διασφάλιση της ποιότητας

Η S.G. ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ έχει προχωρήσει σε μείωση τιμών, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην ροή της οικονομικής δραστηριότητας ώστε να μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες της τοπικής αγοράς και όχι μόνο, αφού η διάθεση των υλικών, καλύπτει όλη τη Δυτική Ελλάδα και τις Ιόνια Νησιά.
Η συνέπεια και η υπευθυνότητα μας έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά στο χώρο παραγωγής. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων μας γι' αυτό και όλα τα υλικά είναι πλήρως εναρμονισμένα με βάση τα πρότυπα EN 16620, EN 13043, EN13139 & EN 13242.

Λεπτομέρειες

Τα προϊόντα μας

thumb2-liugong-clg-970e-liugong-sgr50c-2021-excavators-construction-machinery-excavator-in-career
Προϊόντα

Επιλέξτε Ανάμεσα Σε...

Crushed Limestone

Θραυστή Άμμος

Ένα από τα γνωστά θραυστά υλικά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το χτίσιμο και το σοβάτισμα. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή σκυροδέματος, & ασφαλτοσκυροδέματος.

Crushed-bluestone-gravel-product

Θραυστό Χαλίκι

Ένα από τα πλέον γνωστά θραυστά υλικά που χρησιμοποιείται για τις κατασκευές δρόμων. Παράγεται από μηχανική κατεργασία και θραύση ασβεστόλιθου και γίνεται διαχωρισμός.

1-2_riverbed_gravel_1

Θραυστή Ψηφίδα

Υλικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκεύη αμμοχάλικου. Περιέχει κοκκινόχωμα κοσκινισμένο και καλά διαλεγμένο και άμμο ποταμίσια πρώτης ποιότητας.

Slabs001a

Υλικό (3Α)

Χρησιμοποιείται ως υλικό οδοστρωσίας και σε σταθεροποιημένα με υδραυλικές κονίες υλικά σύμφωνα με το ΕΝ 13242 και τις ΕΤΕΠ. Παράγεται από μηχανική κατεργασία και θραύση ασβεστόλιθου.

amochaliko-1

Αμμοχάλικο Σπαστό

Ένα από τα υλικά που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μπετόν.Παράγεται από μηχανική κατεργασία και θραύση λίθου στο λατομείο και στη συνέχεια γίνεται διαχωρισμός με κόσκινα.

Soil-

Αμμόχωμα

Το φυσικό αυτό υλικό μπορεί να χρησιμεύσει για κήπους και την ανάπτυξη γκαζόν. Περιέχει κοκκινόχωμα κοσκινισμένο και καλά διαλεγμένο και άμμο ποταμίσια πρώτης ποιότητας, πολύ καλά κοσκινισμένη και πλυμένη.

Ammokonia

Αμμοκονία

Ένα από τα πιο γνωστά φυσικά υλικά ιδανικό για σοβατίσματα και τοποθέτηση πλακιδίων. Αποτελεί μείγμα από άμμο και ασβέστη ή άλλη συνθετική ύλη, που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για το σοβάτισμα των τοίχων.

Washed-Masonry-Sand_680x380

Πλυμένη Άμμος

Το φυσικό υπό επεξεργασία υλικό χρησιμοποιείται για αμμοχάλικο και ενδοδαπέδια θέρμανση. Η πλυμένη άμμος είναι κατάλληλη για την προετοιμασία του σκυροδέματος & είναι λεπτότερη από την άμμο του ποταμού.

pea_grav

Σκύρο

Φυσικό υλικό που χρησιμοποιείται για τις κατασκευές δρόμων. Περιέχει μικρά κομμάτια πέτρας που προέρχονται από τον τεχνητό τεμαχισμό στερεών πετρωμάτων & πρέπει να είναι  χονδρόκκοκα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ψηφίδα Πλυμένη

Φυσικό υλικό, ικανό να χρησιμοποιηθεί τόσο για αμμοχάλικα όσο και για παραλίες. Παράγεται από μηχανική κατεργασία και θραύση λίθου στο λατομείο και στη συνέχεια γίνεται ενδελεχής διαχωρισμός της με κόσκινα.